Blog

Web Tasarım Firmaları

Web tasarım, emeğe bağlı hizmet sektörlerinden bir tanesi. Yapılan iş, harcanan emek, ortaya çıkan ürün ve kullanılabilirlik, sağlanan fayda her web tasarım firmasında aynı değildir. Hizmet sektöründe bile aynı hizmet alanlarında dahi farklılıklar ortaya çıktığı düşünülürse web tasarım firmalarında bu farklılıklar daha belirgin olacaktır. Web tasarım, sadece tasarım değil, teknik kısımlar, yazılım gibi farklı alanları içerisinde barındırıyor. Arama motoru optimizasyonu(SEO), mobil uyumluluk, tarayıcı uyumluluğu, pazarlama…

 

Web tasarım firmaları ile ilişkiler ürün alınması ile son bulmuyor. Satış sonrası desteğin en yoğun olduğu alanlardan birisi. İnternet sitesinin beklenilen faydayı sağlaması, daha fazla hedef kitleye ulaşması ve kazanç sağlaması açısından ayrıca dijital pazarlama (internet reklamcılığı) sürecinin planlı bir şekilde takip edilmesi gerekiyor.

 

Tüm bunlar düşünüldüğünde hizmet satın almayı düşündüğünüzde, en iyi web tasarım firmasını seçerken nelerde dikkat etmeniz gerekecek?

 

1) Satın alacağınız hizmeti iyice analiz edin. Beklentileriniz neler? Neden bu hizmeti satın almak istiyorsunuz? Karşılığında ne bekliyorsunuz? Bütçeniz nedir? Ve benzeri bu gibi soruların yanıtlarını iyice tespit edin.

 

2) Tecrübeli ve profesyonel bir ekip olmasına dikkat edin. Web üzerinde size istediğinizden ve beklentilerinizden fazlasını verebilecek, danışmanlık hizmetleri sunabilecek firma ile çalışmak sizi rakiplerinizden farklı kılacaktır. Hedeflerinize ulaşmak ve belkide en önemlisi satış sonrası destek hizmeti alabilmek için amatör web firmalarından uzak durun.

 

3) Çalışmayı düşündüğünüz firmanın referanslarını ve müşteri ilişkilerini inceleyin. Satış ile firma arasındaki ilişkiler son bulmayacağından bu son derece önemlidir.

 

4) İçerik yönetim sistemli hizmetlerde demo incelemek, ne tür bir hizmet alacağınız açısından önemlidir.

 

SerDizayn web tasarım ajansı, 2010 yılından beri Erzurum’da faaliyet gösteren web tasarım firmasıdır. Tecrübesi, yüzden fazla kurumsal müşterisi ve gelişmiş yazılım alt yapısı ile profesyonel web tasarım hizmeti sunmaktadır.

 

Neden SerDizayn firmasını tercih etmeliyim, tıklayınız. Sizi arayalım, teklif formu için tıklayınız.