Blog

Ucuz Web Sitesi

Diğerlerine göre daha uygun olan ürünler, hizmetler her ne kadar cazip görünse de, her zaman akılcı bir tercih olmayabilir. Özellikle toplam maliyet ve kazançlar dikkate alındığında ucuz siteler sizlere kazanç yerine zarar verecektir. Bu hem kurumsal kimlik açısından hem ekonomik açıdan olabilir. Web sitesi tasarımı, yapılan kapsamlı analizler neticesinde oluşturulan stratejiler doğrultusunda profesyonel ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde ortaya çıkar. Ciddi bir çalışma gerektirir ve işi bilen kişiler tarafından yapılmalıdır.

 

Günümüz teknolojileri dikkate alındığında sadece çok iyi bir tasarıma sahip sitelerde yeterli olmayabilir. Çünkü site tasarımı yanında, hedef kullanıcılar için başarılı ve etkileşime açık, SEO çalışması yapılmış, mobil ve tablet için uyumlu hale getirilmiş, dijital pazarlaması yapılan, içerikleri sürekli güncellenen siteler ancak kazanç sağlayabilirler.

 

Kazanç sağlayan bir web sitesi, site tasarımı için harcanan maliyeti zamanla karşılayacaktır.

 

Ucuz web sitesinin dezavantajları nelerdir?

 

1) Genellikle hazır siteler değiştirilerek oluşturulduğu için sizi yansıtan benzersiz bir çalışma olmayacak, sıradan bir site olacaktır.

 

2) Hazır kodlarla oluşturulduğundan istediğiniz her değişikliğe imkan vermeyecektir.

 

3) Sitenizin yönetim paneli olmayacak veya sınırlı olacaktır. Sitenizi tamamen yönetmenize izin vermeyecektir.

 

4) Arama motoru optimizasyonu yapılmamış olacak, buda arama motorlarında alt sıralarda çıkmanıza neden olacak.

 

5) Mobil uyumlu bir tasarımınız olmayabilir veya düzgün çalışmayabilir.

 

6) Satış sonrası oluşabilecek problemlerde muhatap olabileceğiniz kişi bulamayabilirsiniz.

 

SerDizayn web tasarım ajansı 2010 yılından beri Erzurum’da profesyonel web tasarım hizmetleri sunmaktadır. Ajansımız sahip olduğu gelişmiş yazılım alt yapısı ve profesyonel ekibi ile uygun fiyatlarda profesyonel hizmetler sunmaktadır.

 

İyi bir web tasarım firmasını seçerken nelere dikkat etmelisiniz?